Студенти факультету землевпорядкування відвідали театр імені Івана Франка

24 вересня 2018, 10:24

 22 вересня куратори  факультету землевпорядкування доцент кафедри земельного кадастру Тихенко Ольга та асистент кафедри землевпорядного проектування Колганова Ірина організували для  студентів другого курсу факультету землевпорядкування похід до театру імені Івана Франка на виставу «Хазяїн». 

Зустріч наша розпочалась гарного осіннього ранку традиційно біля фонтану поруч  з театром, де студенти не пропустили можливість сфотографуватися біля пам’ятника видатного народного артиста Миколи Федоровича Яковченка.
Вистава відбувалася на основній сцені, а зручні місця дозволили повною мірою насолодитись виставою. П’єса відрізняється яскравими народними характерами, соковитим гумором, гостротою слова, що увібрало в себе все розмаїття та парадокс народної лексики. Всі перипетії класичного твору не можуть не викликати асоціації із днем сьогоднішнім, який також сповнений «стяжання заради стяжання», яке знищує людину як духовно, так і фізично. Але любов вища матеріального і земного і здатна подолати всі перешкоди.
З почуттям духовного збагачення ми покидали театр, щоб повернутися знову. Сподіваємось, що ми такі заходи будемо відвідувати і далі.
Мар’яна Бовсунівська, студентка 2 курсу факультету землевпорядкування
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook