Засідання гуртка Дослідження ресурсозбереження та екологічності транспортної складової АПК (кер.доц.Семененко М.В)

9 жовтня 2018 року
МТФ

            26.09.2018р пройшло засідання гуртка Дослідження ресурсозбереження та екологічності транспортної складової АПК, де магістри 2року навчання (ТТ1702мз) передали естафету наукового напрацювання магістрам 1року навчання за спеціальністю 275.01. Транспортні технології (автомобільний транспорт).

 

          Також у форматі засідання гуртка маг. Куканов В. та Федчишина В., розповіли студентам о  місце своєї роботи,   специфіки професії  логіста. Вони на власному досвіді довели, що Бути логістом не так просто.

          Він відповідає за товар, і його помилка може дорого коштувати фірмі. Не поставлена вчасно продукція - прямі збитки. Відповідальність велика. Логіст повинен вміти приймати нестандартні рішення,  діяти в умовах жорсткої нестачі часу, легко знаходить спільну мову і з вантажниками, і з водіями, і з працівниками митниці. У більшості фірм логісту доводиться працювати із зарубіжними партнерами і вільне володіння англійською мовою - одна з основних вимог до кандидатів на цю посаду.

         Спілкування магістрів різних років  та форм (денної та заочної) навчання пройшло змістовно, було обговорено багато практичних питань, які задавали магістри 1курсу денної форми навчання більш опитним студентам, які вже використовують знання, отримані у вузі на практиці.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook