Допомагаємо знайти мету, знайти мотивацію, самостійно зробити вибір!

24 жовтня 2018 року

Правильний вибір професії – одна зі складових успіху сучасної людини. Ситуація на ринку праці в усьому світі і в економіці України, динамічно змінюється. Щоб реалізувати себе і досягти бажаних висот у трудовій діяльності, необхідно заздалегідь приділити належну увагу профорієнтації.
Сьогодні питання працевлаштування після здобуття вищої освіти ще більш актуальне. Всупивши на навчання до НУБІП це значить відкрити найбільш пріоритетні варіанти побудови кар'єри для себе з даною освітою.
Питання "Ким бути?" – життєво важливе питання. Відповідь на нього впливає на все подальше життя людини. Щоб не розгубитися, правильно зорієнтуватися, знайти своє місце в світі професій складно, особливо молодій людині, що закінчує школу. Вона повинна зупинити свій вибір на професії, важливій, потрібній для суспільства і відповідній власним запитам і інтересам. Допомогти юнакові чи дівчині знайти своє місце в житті і покликана профорієнтація.
Тому доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Пономаренко О.Г. поінформувала школярів середніх навчальних закладів подільського району, а саме шкіл № 63 та №193 про престижні спеціальності представлені на гуманітарно-педагогічному факультеті та в НУБІП України та можливості подальшого працевлаштування, а також запросила на День відкритих дверей 1.11.18.

О. Пономаренко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook