Перший похід до кінотеатру

28 жовтня 2018 року

     24 жовтня 2018 р., студенти 1 курсу 1 групи спеціальності «Психологія» зі своїм куратором доцентом кафедри психологія Костюком Дмитром Андрійовичем відвідали кінотеатр.
     Перший похід в кінотеатр групою приніс шквал емоцій. Ми вдало потрапили на українську комедію "Скажене весілля". Це незабутня атмосфера, в якій зал то завмирав, то вибухав шквалом сміху протягом перегляду. Фільм передав всю гамму українських традицій, які ми зберігли до сьогодення. Прекрасний край , в якому знімався фільм та актори також залишили багато позитивних вражень.
      

      

      Хоча кожен з нас прийшов зі своїми думками, але з залу ми вийшли всі однаково радісні та веселі. Фільм змусив нас задуматися над тим, що потрібно цінувати вибір близької тобі людини та приймати інших такими якими вони є.
      Такі походи в кіно чи взагалі спільні зустрічі, коли разом колектив, дуже об'єднують. Не важливо це похід на перегляд фільму, або ж вечори з друзями, але це дає певний поштовх до дружби один з одним. Тому не гайте часу і хутчіше плануйте наступну вилазку разом!


доцент кафедри психології
Дмитро Костюк
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook