Розпочала роботу Міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО-2018»

31 жовтня 2018 року
м. Київ

Викладачі кафедри механізації тваринництва Ачкевич Оксана Миколаївна та Хмельовський Василь Степанович  відвідали Міжнародну виставку сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО».

 

Основну частину учасників виставки "ІнтерАГРО" складають заводи-виробники сільськогосподарської техніки та обладнання, що все більше відповідає стандартам найбільших світових агропромислових виставок.

На виставці представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату, обладнання та технології для рослинництва та тваринництва, агрохімія.

В рамках виставки відбуваються ряд ділових заходів, тематика яких формується у відповідності до актуальних проблем АПК, з урахуванням останніх світових тенденцій розвитку галузі. Учасники міжнародних конференцій, семінарів, круглих столів зможуть зорієнтуватись у вирі новинок галузі, зрозуміти напрями розвитку ринку.

Ачкевич Оксана Миколаївна та Хмельовський Василь Степанович відвідали Міжнародний семінар журналу  Agroexpert "Моя молочна ферма".

Старший викладач кафедри механізації

тваринництва Ачкевич Оксана 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook