Відбувся квест з нагоди Halloween'у, який підготували CO механіко-технологічного факультету і факультету конструювання та дизайну

5 листопада 2018, 12:51
механіко-технологічний факультет

 30 жовтня відбувся квест з нагоди Hаlloween'у, для участі у якому від кожного факультету було висунуто команду  з найвідважніших студентів, які боролися за титул найбезстрашніших.

Все почалося доволі містично і загадково.... Обов'язковими умовами участі були маскарадні костюми, розмальовані лиця та морозиво. Кожна команда отримала карту з розташуванням усіх точок квесту. 

Пропоную поринути в атмосферу локації, яку підготували студентські організації механіко-технологічного факультету і  факультету конструювання та дизайну. Варто почати з того, що вона знаходилась в ангарі за навчальним корпусом №11, який і при денному світлі виглядає моторошно. Уявляєте, що ж довелося пережити нашим учасникам, які відвідали це місце у ніч Halloween'y, коли місяць змінив сонце, і на землю спустилась нечисть, що ховалась у темних закутках ангару. 

Учасників квесту зустрічало тьмяне світло, а звідусюди було чути крики, вибухи та звуки битого скла. 

Дистанція, яку проходили гості, складалася з п'яти етапів. Учасникам довелося розкопувати могили та копирсатися в ящику з опаришами у пошуках заповітного ключика. Але найбільше вражає те, що ніхто не відмовився від завдань, а за свою відважність вони були нагороджені. Адже не кожного дня випадає можливість  зустрітись з самим дияволом і навіть підписати контракт кров'ю. 

Це був справжній "Фактор страху"!

Окремо хочеться привітати команду механіко-технологічного факультету, яка здобула 3 місце у цих змаганнях! 

Також варто подякувати студентській організації факультету конструювання та дизайну за плідну працю і за таку чудову атмосферу, що вони подарували нам у процесі цього дійства. Сподіваємося, що і надалі будемо співпрацювати!

 

Студентка  2 курсу Юля Шатківська 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook