Постерні презентації магістрів другого року навчання

8 листопада 2018 року

7 листопада на кафедрі конструювання машин і обладнання пройшли постерні презентації проміжних результатів роботи над магістерськими проектами.

Метою заходу була перевірка обсягу і змісту виконаних робіт, відповідність обраних теми, склад магістерських проектів.

Доповідачі – магістри другого року навчання, які навчаються за освітніми програмами «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу» та «Промислове та цивільне будівництво» – представили комісіям напрацювання, які покладені в основу їх наукових конструкторських досліджень, за темами випускних магістерських робіт. Члени комісії критично оцінили рівень виконаних робіт, відмітили сильні і слабкі сторони проектів, а також порадили як покращити роботи.

До захисту випускних кваліфікаційних робіт ще більше місяця. Тому у магістрів є час для того, щоб врахувати зауваження членів комісії та виправити відмічені членами комісії недоліки, попрацювати над доповідями і презентаціями.

Такий захід був корисним для студентів, оскільки дав їм змогу під іншим кутом поглянути на власний доробок, опанувати навички доповідача, які їм знадобляться не тільки під час основного захисту магістерських робіт, а й у майбутній професійній діяльності.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook