Виїзні заняття з дисципліни "Мікотоксикологія"

24 жовтня 2018, 15:13

   Магістри факультету захисту рослин, біотехнологій та екології освітньої програми «Біологічне обґрунтування контролю облігатних та факультативних патогенів рослин» під керівництвом доцента кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна 24 жовтня 2018 р. провели виїзні лабораторні заняття з дисципліни «Мікотоксикологія» в Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК.

    У секторі фітосанітарної експертизи та сертифікації насіння відділу екобіомоніторингу та моделювання процесів АПК під керівництвом завідувача, с.н.с. Волощук Наталії  Михайлівни магістри самостійно провести експрес метод визначення одного з найбільш небезпечних з мікотоксинів – афлатоксинів в зерні кукурудзи.

   Магістри кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна щиро вдячні співробітникам Науково-дослідного відділу моніторингу безпеки продукції АПК с.н.с. Мідик Світлані Вікторівні , м.н.с. Іщук Євгенії Віталіївні, с.н.с. Земцовій Ользі Василівні за можливість ознайомитися з сучасними методами хроматографічних досліджень та спектральних досліджень.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook