Обирай професію вже сьогодні

13 листопада 2018 року

Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень у житті. Кожного одинадцятикласника чекає вибір майбутнього, і це дуже відповідальний крок. Успішна кар’єра починається з хорошої освіти, і правильний вибір спеціальності сьогодні – є надійний майбутнім завтра!
Студенти першого курсу агробіологічного факультету невпинно хизуються нашим університетом перед майбутніми вступниками.
Максим Бойко та Владислав Дорошенко завітали до рідної Згурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Київської області  і поділилися враженнями після перших місяців навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Сергій Горбатюк здійснив візит до Голодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Росішківської ЗОШ І-ІІ ступенів та Тетіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської області. Відверті розмови, селфі, гул сміху, замріяні очі − так знаменувалося повернення «блудних» студентів до стін власних шкіл!
Іван Усик та Євгеній Титаренко відвідали Спеціалізовану школу № 2 ім. Д. Карбишева з поглибленим вивченням предметів природничого циклу Подільського району м. Києва. В ході спілкування учні отримали багато цікавої інформації від наших студентів, яка зможе допомогти їм у виборі майбутньої професії і звісно ж не помилитися у виборі навчального закладу.
Ми завжди раді бачити у нашому університеті цілеспрямованих студентів, націлених на отримання якісної престижної вищої освіти, відкритих до дискусій і повноцінного діалогу. То ж запрошуємо до вступу!

Лілія Пилипенко,
асистент кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook