Вибір професії – це одна з важливих складових умов людського щастя

13 листопада 2018 року

Відколи живе людство – існує і проблема вибору знань, трудової діяльності, професійної кар’єри. Вибір професії – це одна з важливих складових умов людського щастя, усвідомлення своєї корисності для людей або відчуття «маленької людини», виконавця чужої долі. Ким  бути? Це питання ставив, ставить і буде ставити кожен із нас.
Щоб вибір професії був справді свідомим і вільним, необхідно враховувати принаймні три фактори: інформованість про вищі навчальні заклади та світ професій, знання своїх особливостей, уміння співвідносити особисті якості з вимогами, які пред’являють професія і спеціальність.  На допомогу випускникам прийшли наші студенти першокурсники агробіологічного (Олексій Зубко) та механіко-технологічного (Олександр Хоменко, Владислав Деркач) факультетів. Зустрічі відбулися у середній загальноосвітній школі № 262 та спеціалізованій школі № 124 Подільського району м. Києва.

У свою чергу Сергій Коростинський, студент першого курсу агробіологічного факультету, завітав до рідної Громівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Херсонської області з профорієнтацією. Основним завданням профорієнтаційної роботи  було розширення кругозору і збільшення інформації про Національний університет біоресурсів і природокористування Украйни, професії університету, їх зміст і вимоги до особистості, про потреби ринку праці в спеціалістах тих чи інших професій.


Ми дякуємо керівництву шкіл за теплу зустріч наших студентів та сподіваємося, що випускники вашої школи стануть нашими абітурієнтами.


Лілія Пилипенко, асистент кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook