Профорієнтаційний візит до рідної школи

19 листопада 2018 року

Де би ти не був, завжди приємно повертатися додому, до рідних стін. Особлива атмосфера панує у містах, де ти виріс та отримав перші знання, досягнув перших успіхів. А ще більше приємно, коли твоя робота та спеціальність здатна змінювати світ на краще, зберігати унікальність та неповторність.
Візит до рідної школи та бесіди з першими вчителями викликали приємні емоції у студентів першого курсу агробіологічного факультету. Олександр Євтін завітав до рідної Згурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Київської області в рамках заходів з профорієнтаційної роботи та зустрівся з учнями 11 класів.

З дружнім профорієнтаційним візитом до Носівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області завітав Олександр Шкурко. Учні були раді познайомитись з випускником рідної школи, а інформація, яку розповів наш студент, знайшла відгук у аудиторії. 

Максим Леськів здійснив візит до Опорного закладу загальної середньої освіти імені Івана Франка с. Ралівка Львівської області. Саме на урок фізичного виховання з профорієнтаційною роботою потрапив Максим. У комунікативній формі учням було представлено інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Після перегляду презентаційного відеоролика про виш наші студенти більш детально розповіли про правила прийому до університету, порядок подання документів, умови навчання й проживання курсантів і студентів, а також переваги, які має університет. На завершення зустрічі усі охочі отримали буклети про навчальний заклад та інформацію, до кого слід звертатись у разі виникнення запитань щодо вступу.

Лілія Пилипенко, асистент кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook