На засіданні Науково-технічної ради попередній захист дисертацій пройшли два здобувачі

14 грудня 2018, 15:30

13 грудня 2018 року в конференц-залі навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 2 питання, а також «різне».


Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Кравченко-Довгої Юлії Володимирівни, здобувача кафедри біохімії і фізіології ім. акад. М. Ф. Гулого НУБіП України, на тему «Кортикальна регуляція мінерального статусу організму корів», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 03.00.13 «Фізіологія людини і тварин». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А. (голова ради).


Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Кравченко-Довга Ю. В.

Питання задавали проф. Мазуркевич А. Й., проф. Малюк М. О., проф. Томчук В. А., проф. Якубчак О. М., доц. Вальчук О. А., проф. Духницький В. Б., проф. Захаренко М. О. Після цього виступили науковий керівник проф. Карповський В. І. та рецензенти: проф. Трокоз В. О. та доц. Костенко В. М.

У обговоренні взяли участь проф. Захаренко М. О., проф. Якубчак О. М., проф. Томчук В. А., проф. Духницький В. Б., доц. Шарандак П. В., проф. Сорока Н. М., проф. Ткачук С. А., проф. Мазуркевич А. Й. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Кравченко-Довгої Ю. В. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання №2 – розгляд дисертаційної роботи Петренка Володимира Миколайовича, здобувача кафедри анатомії, нормальної та патологічної фізіології Сумського НАУ, на тему «Імунітет та стан печінки індиків в умовах промислового виробництва та їх корекція», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 03.00.13 «Фізіологія людини і тварин». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А. (голова ради).

Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Петренко В. М.

Питання задавали проф. Малюк М. О., проф. Якубчак О. М., проф. Томчук В. А., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Духницький В. Б., проф. Захаренко М. О. Після цього виступили науковий керівник проф. Замазій А. А. та рецензенти: проф. Карповський В. І. та доц. Бойко Н. І.


У обговоренні взяли участь проф. Духницький В. Б., проф. Якубчак О. М., проф. Захаренко М. О., проф. Малюк М. О., проф. Трокоз В. О., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Петренка В. М., до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань, що стосувалися затвердження ініціативних тем, звітів з НДР, призначення рецензентів на дисертації для наступних засідань ради тощо.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської
наукової роботи


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook