Профорієнтаційна робота кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології триває: асистент Р.О. Димко зустрівся зі студентами ВП НУБіП України "Немішаєвського агротехнічного коледжу"

15 грудня 2018, 18:16

 Відповідно до Указу Президента України від 08.12.2018 №1149 "Про Всеукраїнський тиждень права" та на виконання Плану заходів Держпродспоживслужби з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права в Державному науково-дослідному інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи 14.12.2018 р. був проведений "День відкритих дверей", учасником якого був асистент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології НУБіП України, кандидат ветеринарних наук Димко Роман Олександрович.

По завершенні виступів співробітників Держпродспоживслужби та ДНДІЛДВСЕ, Роман Олександрович Димко звернувся до студентів відділення "Ветеринарна медицина" ВП НУБіП України "Немішаєвський агротехнічний коледж" з пропозицією продовжити навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України та окреслив конкурентні переваги при вступі до базового закладу НУБіП України.

 

 

 

проф. О. В. Яблонська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook