Відбувся спільний захід факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП з Асоціацією "М’ясної галузі"

13 грудня 2018 року

 

13 грудня  2018 року  відбулось засідання загальних зборів засновників Асоціації «М’ясної галузі» України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. Напередодні зустрічі з Асоціацією «Мясної галузі»  і факультетом був підписаний договір про співпрацю для виконання спільних проектів для взаємовигідного співробітництва.

На даному заході виступила декан факультету, доктор технічних наук, професор, Лариса Баль-Прилипко, яка представила учасникам інформацію про успіхи НУБіП України і факультету у наданні якісної освіти та забезпечення держави висококваліфікованими спеціалістами. Співдоповідачем проф. Лариса Баль-Прилипко був аспірант факультету Микола Ніколаєнко, який акцентував увагу на впровадження НАССР (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на м’ясопереробних підприємствах

 

Про можливості біогазової енергетики у галузі м’ясопереробки та досвід роботи європейських компаній з тваринними відходами після забою доповів експерт Біоенергетичноі Асоціації України, директор Юрій Епштейн.

А доповідь, яка всіх заінтригувала своєю назвою - «Відходи в доходи», презентував Петер Мадсен. Наголосивши, що спеціалізована команда має багаторічний досвід у забезпеченні глобального ринку переробки м'ясопереробних та рибних відходів, поставку, як запасних частин, так і обслуговування з ремонтом технологічного обладнання.

Про  сучасний стан технічного регулювання та управління безпечністю в м'ясній галузі» виступила доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Національного університету біоресурсів і природокористування України Юлія Слива.

На даному заході були присутні гості з Німеччини, які представляли організацію «Німецькі фахівці для підтримки Українського бізнесу - Служба Старших Експертів (SES)», яку широко представив Ральф Ловак.

І на останок підбиваючі підсумки засідання свій звіт представив директор асоціації «М’ясної галузі» Віталій Павлівськийрозставивши акценти, що зроблено; над чим працюємо тепер; що планується зробити у майбутньому.

Загалом захід вийшов цікавий, наповнений новими ідеями і пропозиціями, які можна буде застосувати не тільки на теренах наукової ниви, а і для практичного використання на м’ясопереробних заводах з великою та малою потужностями для підвищення якості продукції та виходу виробників на Європейський ринок.

Дякуємо організаторам за змістовну та цікаву зустріч!

 

Владислав Сухенко

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook