Випускниця Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка Сонгрова Олена Вікторівна обрала спеціальність «Професійна освіта»

25 січня 2019, 20:57

Знайти свою стежину в житті – це надзвичайно важливо для кожної людини. Вибір майбутнього фаху, професії, яка буде відповідати поклику душі, задаткам і здібностям особистості – справа не проста. Тому одним із головних завдань викладача – допомогти випускнику школи здійснити свій життєвій вибір.

Сьогодні ми спілкуємось із випускницею Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка Сонгровою Оленою Вікторівною, яка зацікавилась спеціальністю «Професійна освіта» та має намір вступати до НУБіП України.

- Розкажіть про себе.
- Родом я із Одеської області. Свого часу закінчила Кілійську ЗОШ № 1 та Кілійську музичну дитячу школу, де навчалася 7 років. Потім навчалася у Кілійському професійному ліцеї та отримала кваліфікацію «Кухар-кондитер». Нині навчаюся у Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка. Захоплююся музикою, граю на скрипці.

- Звідки дізналася про НУБіП?
- Про Національний університет біоресурсів і природокористування України я дізналася від викладачів кафедри педагогіки, які надали вичерпну, глибоку та цікаву інформацію про спеціальність «Професійна освіта» та про сам навчальний заклад. Вони продемонстрували відеофільми про гуманітарно-педагогічний факультет та кафедру педагогіки, роздали профорієнтаційні буклети про спеціальності кафедри та факультету. Ми переглянули кілька презентаційних матеріалів, що мотивували мене прийняти виважене рішення: мій шлях у НУБіП України. Також викладачі розповіли про організацію студентського самоврядування, про кафедру культурології, що організовує змістовне дозвілля разом із Навчально-науковим центром виховної роботи і соціального розвитку (конкурс «Пісенні баталії», конкурс на кращу інтелектуальну групу, конкурс на кращу спортивну групу, конкурс «Красуня НУБіП України», фестиваль «Голосіївська весна» тощо), про кафедри фізичного виховання та військової підготовки. Співробітники кафедри педагогіки розповіли про можливість навчання за подвійними дипломами (Поморська академія у м. Слупськ, Польща) тощо.

- Чому Ви обрали спеціальність «Професійна освіта»? Які переваги спонукали до цього?
- Обравши спеціальність «Професійна освіта», можна не лише стати хорошим фахівцем у сфері сільського господарства, а й отримати ґрунтовні педагогічні знання, адже мені подобається їх передавати іншим людям. Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана.

- Які Ваші мрії та плани на майбутнє?
- Вступити на гуманітарно-педагогічний факультет, отримати диплом та працювати викладачам закладу вищої освіти. Також моїм бажанням є здобути якісну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я здійсню свою мрію – стану висококваліфікованим фахівцем. Також я мрію про заняття тенісом і волейболом, що можна з успіхом зробити у НУБіП України

Спілкувалися викладачі кафедри педагогіки
Тамара Ковальчук та Оксана Васюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook