Перший день роботи екзаменаційної комісії на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів

17 грудня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

В період з 17 по 20 грудня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК працює Екзаменаційна комісія, на чолі з доктором технічних наук, професором Тетяною Лебською для державної атестації фахівців ОС «Магістр» напряму підготовки 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»  та  «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» (денної та заочної форми навчання) з метою перевірки підготовки фахівців та присвоєння їм кваліфікаційного рівня.

В період проведення державної атестації студенти магістри освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»   виявили високий науковий та організаційний рівень. Представлені дипломи виконані у повній відповідності до вимог.

Членами комісії відмічено високий рівень продемонстрованих робіт, наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів дослідження.

Членами комісії були відзначені проекти наступних студентів: Влади Ковтун, Катерини Семенюк, Ольги Шахворостової, Вікторії Шахворостової та Ольги Жосан.

Захисти дипломних проектів будуть відбуватися ще 3 дні. Тому бажаємо Екзаменаційній комісії плідної роботи, а студентам гарних відповідей та високих оцінок.

Відповідальна за міжнародну

діяльність по факультету

к.т.н, асистент Очколяс О.М.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook