Профорієнтаційна робота зі слухачами Малої академії наук

16 лютого 2019 року
м. Київ, Київський палац дітей та юнацтва, кафедра лісівництва

    16 лютого 2019 року у відділенні екології та аграрних наук Київської малої академії наук відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу захисту власних науково-дослідницьких робіт учнів-членів територіального відділення МАН України.


  До складу журі конкурсу у секції «Лісознавства та агрономії, охорони довкілля і збалансованого природокористування» відділення «Екології та аграрних наук» було запрошено в.о. завідувача кафедри лісівництва, к.с.-г.н., доц. Пузріну Наталію Василівну, яка прийняла участь в оцінюванні науково-дослідних робіт МАН учнів 11 класів.

    Серед учасників конкурсу були учні, які представляли школи та ліцеї м. Києва. Співробітники Навчально-наукового інституту лісового та садово-паркового господарства розповіли слухачам Малої академії наук про НУБіП, велику цікавість серед учнів викликало запрошення до відвідування Музею лісових звірів і птахів ім. професора Салганського О.О. та Ботанічного саду НУБіП. Також учнів було проінформовано про олімпіаду та заходи щодо святкування 121-річчя університету.
    До розгляду журі було представлено ряд робіт, які викликали неабияку цікавість та дискусію серед всіх присутніх.
   Такі заходи дають змогу залучення інтелектуально та творчо обдарованих учнів до науково-дослідницької, експериментальної, пошукової та винахідницької діяльності у різних галузях екології, задоволення потреб старшокласників у професійному самовизначенні і творчій самореалізації відповідно до їхніх інтересів та здібностей, формування, поглиблення, систематизація знань, вмінь, навичок науково-дослідницької роботи школярів у різних галузях екології, ознайомлення учнів з майбутньою пізнавальною діяльністю, побудова схеми та ходу проведення дослідження, виконання науково-дослідницької роботи, аналіз одержаних результатів; формування та підтримка інтелектуального потенціалу у юних дослідників.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook