Майбутні землевпорядники з Немирова відкривають для себе факультет землевпорядкування НУБіП

21 лютого 2019 року
20 лютого завідувач кафедри земельного кадастру НУБіП України В.М. Заяць провів зустріч зі студентами та викладачами відділення землевпорядкування Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну Вінницького Національного аграрного університету. Зустріч проведена в рамках дружньої співпраці наших університетів і стосувалася перспектив здобуття випускниками землевпорядного відділення коледжу вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» на факультеті землевпорядкування НУБіП. В обговоренні питань, що найбільше цікавили потенційних абітурієнтів нашого факультету взяли участь близько 40 студентів та викладачі відділення.

Найбільший інтерес майбутні абітурієнти виявили до умов ступу та навчання, вимог до рівня підготовки, організації побуту та дозвілля студентів. Жвавий інтерес викликали матеріали про організацію практичних занять в рамках літньої школи із геодезії та землеустрою на базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру Боярської ЛДС. Цікавими для студентів виявилися також відеоматеріали про досягнення факультету у культурно-масовій роботі та спорті.

 

Інтерес до детального вивчення можливостей вступу до НУБіП та навчання на нашому факультеті попередньо виявили бажання 9 потенційних абітурієнтів-студентів землевпорядного відділення коледжу.

Наталія Бавровська, доцент кафедри земельного кадастру

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook