Екскурсія студентів-психологів до Музею історії НУБіП України надихає на нові перспективи

4 березня 2019, 20:52

     В останній день зими студенти-психологи 1 курсу, ПС 18003б групи, разом з куратором доцентом кафедри психології Ларисою Афанасенко, відвідали Музей історії НУБіП України.
     Екскурсію проводив провідний фахівець, доцент Іван Байрак, який окреслив історичні витоки та етапи розвитку нашого університету з 1898 року до сьогодення. Студенти захоплювались емоційним виступом науковця, задавали уточнюючі питання та отримували на них вичерпні відповіді.

     З повіданого екскурсоводом, майбутні психологи дізналися про роль нашого університету в аграрній сфері країни. Не мало було сказано про історію розвитку сільського господарства, звісно ж дискусія торкнулася теми участі працівників, викладачів та студентів нашої Аlma mater у Другій Світовій Війні.

     Екскурсія пройшла в дружній атмосфері, сповнена обміном інтелектуальним досвідом та незабутніми враженнями. Висловлюємо щиру подяку адміністрації Музею та особисто, Івану Байрак, за інформаційну та організаційну підтримку заходу.

     Отже, тепер і 28 лютого записано у щоденник наших студентів-психологів, як день, що приніс більше цікавого у життя, та зробив їх ближчими до омріяної вищої освіти.

 

Денис Чумаченко,
студент первого курсу
ПС-18003б групи
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook