Ярмарок ідей для європейських грантів у формі воркшопу – цікаво та пізнавально

13 березня 2019, 11:07
11 березня доцент кафедри фармакології та токсикології, к. вет. н. Ірина  Деркач взяла участь у воркшопі «Ярмарок ідей для європейських грантів», який відбувся у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 
Актуальною та пізнавальною  була інформація доповідачів: Оксани Крупки на тему «Дії Марії Склодовської-Кюрі в ГОРИЗОНТ 2020: відкриті конкурси за напрямом», Яніни Міщук – «Про Європейську раду досліджень та конкурси з цього напрямку», Валентини Андрущенко - «Advanced Grant - індивідуальні гранти для досвідчених науковців (вимоги до здобувачів та структура проектної пропозиції)», Лілії Калачнюк - «Конкурси за напрямом Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка. Біотехнологія», Анжели Пятової - «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали: актуальні конкурси».
Учасники висловлювали позиції своїх наукових напрямків, мали нагоду проаналізувати ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали тощо.
Велика подяка організаторам такого захолу.
В. Духницький
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook