Цікавимось музеями рідного університету

19 березня 2019 року
НУБіП України

Територія університету має багато нерозкритих таємниць для студентів першокурсників. Так студенти спеціальності 206 – «садово-паркове господарство» першого курсу скороченого терміну навчання  разом з куратором групи доцентом Сидоренко І.О. відвідали музей анатомії тварин, що розташований на території ветеринарного факультету.

Кандидат ветеринарних наук, доцент Стегней Микола Михайлович, напрямком наукової діяльності якого є історія ветеринарної медецини, цікаво розповів про етапи розвитку музею анатомії та видатних і почесних працівників кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка яку нині очолюєдоктор ветеринарних наук, професор Мельник Олег Петрович.

Експонати диких і свійських тварин були цікавими для студентів, а іноді і дивували різноманітністю форм, розмірів і пристосуваннями деяких екземплярів тваринного світу. 

Запам’яталася гарно підібрана і систематизовано представлена колекція музею. Враженнями від перегляду якої студенти поділилися у книзі відгуків.

доцент кафедри ландшафтної архітектури та

фітодизайну Ірина Сидоренко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook