ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК

20 березня 2019 року
МТФ

 

            11.03.2019 року завідувачем кафедри Овчаром П.А була проведена профорієнтаційна робота по школах Вишгородського району. Учні шкіл отримали інформацію про переваги навчання на механіко-технологічному факультеті. Під час зустрічі майбутні випускники цього навчального закладу отримали детальну інформацію про університет, а саме: механіко-технологічний  факультет, роздавалися буклети, флаєри, періодичні друковані видання з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон в рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами, пільг для студентів, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків. 

         

 

          Найбільшу увагу приділено підготовці фахівців за спеціальністю «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».  Учнів поінформовано про можливість підвищити свій освітній рівень з дисциплін ЗНО на підготовчих курсах у НУБіП, надано інформацію про вступ на факультет та запрошено на День відкритих дверей. В свою чергу майбутніх абітурієнтів цікавили питання навчання за контрактом та його вартість, наявність гуртожитку та ціна проживання у ньому, спортивна база університету та ін.

      Приділено особливу увагу на перевагах навчання в університеті та підвищенні рівня якості освіти, яку надає цей вищий заклад освіти  в межах України, підтвердивши цю інформацію цифрами з рейтингів освітніх закладів України.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook