Магістри-дослідники кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати»

29 березня 2019 року

Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження прийняли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати». Цього року на конкурс надійшло 142 студентські наукові роботи. Автори 43 кращих робіт, визначених за результатами рецензування були запрошені галузевою конкурсною комісією на підсумкову науково-практичну конференцію, що відбулася у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського 20-23 березня 2019 року, за результатами участі в якій визначені переможці конкурсу.

Студенти магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Солоний Назарій та Хом’як Марія з науковою роботою «Мультифізичне поле ротора суміщеного асинхронного двигуна як умова забезпечення режимів технологічного процесу» (Науковий керівник професор кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, д.т.н., проф. Заблодський Микола Миколайович) стали переможцями і отримали дипломи ІІ ступеню.

Микола Заблодський,

заступник директора з наукової роботи

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook