Гостинна зустріч викладачів у Черкаському університеті банківської справи.

19 квітня 2019 року


 Черкаський університет банківської справи гостинно зустрів 

викладачів кафедри адміністративного та фінансового права.
 

    18 квітня доценти кафедри адміністративного та фінансового права Артеменко Олена Вікторівна та Гончарук Лідія Юріївна за підтримки доцента кафедри права і соціально-гуманітарних дисциплін Черкаського університету банківської справи Брайченка Сергія Миколайовича провели профорієнтаційну зустріч зі студентами 4 курсу спеціальності «Право» для обговорення вступу до НУБіП України.



    Під час бесіди зі студентами піднімалися питання особливостей вступу у магістратуру на юридичний факультет НУБіП України, а за можливості перехресного вступу на Право, до цієї зустрічі приєдналися студенти випускних курсів економічного напрямку та менеджменту. Студентів цікавили умови, за яких можна отримати державні місця, можливість працевлаштування, проживання у гуртожитку та терміни навчання.
    Велику увагу приділили особливостям реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ у 2019 році, тому було наголошено, що саме в період з 13 травня по 3 червня 2019 року спеціалісти нашого ЗВО зможуть надати повну вичерпну допомогу при такій реєстрації за адресою Приймальної комісії.


 


    На останок, студентів запросили до юридичного факультету НУБіП на безкоштовні факультативи з дисциплін, що входять до переліку ЄФВВ.
 

 

 

 

Олена Артеменко та Лідія Гончарук.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook