Про державне регулювання аграрного сектора економіки України

22 квітня 2019 року
На запрошення кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 16 квітня 2019 р. Віктор Петрович Веремейчик, начальник відділу агропромислового розвитку Васильківської районної державної адміністрації Київської області, прочитав лекцію студентам факультету аграрного менеджменту на тему: «Державне регулювання аграрного сектора економіки України».  
 
 
Доповідач розповів про  систему та механізм державного регулювання аграрного сектора економіки України, ознайомив із структурою та загальними функціями центральних та місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також звернув увагу на особливості державного регулювання аграрного сектора економіки України.
 
 
 
Віктор Веремейчик наголосив, що існує  потреба у пошуках нових інструментів та засобів впливу держави в аграрному секторі економіки, а також відмітив, що для удосконалення механізму державної підтримки сільського господарства в Україні слід вивчати зарубіжний досвід, який свідчить про різноманітність підходів щодо вирішення цього питання.
 
 
По закінченню доповіді відбулася цікава жвава дискусія, в якій взяли участь студенти і викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського.  Своїм досвідом в сфері державного регулювання аграрного сектора економіки України також поділився завідувач кафедри Василь Павлович Горьовий.
 
 
Дякуємо Віктору Петровичу Веремейчику за цікаву лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
 
Тетяна Балановська, професор кафедри
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook