ПОВЕРНУЛИСЬ З ПЕРЕМОГОЮ ВІД УЧАСТІ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІНСЬКИЙ ОБЛІК»

18 травня 2019 року

 15-17 травня 2019 р. на базі Національного технічного університету  «Харківський політехнічний інститут» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації 2018-2019 н.р. В творчому змаганні взяли участь представники 41 закладу вищої освіти з різних регіонів України – загалом 147 студентів спеціальності «Облік і оподаткування». Партнерами заходу виступили: Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів та аудиторів, аудиторські компанії та інші організації.

 Економічний факультет НУБіП України представляли дві студентки   першого курсу магістратури спеціальності «облік і оподаткування» Діана Білодон та четвертого курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Галина Євтушок під керівництвом д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко. Підготовку студентів до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади здійснювали науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування д.е.н. професор, завідувач кафедри Калюга Є. В.; д.е.н. професор Гуцаленко Л.В., к.е.н., доцент  Мельянкова Л. В., Тивончук С.В. та д.е.н. професор, завідувач статистики та економічного аналізу Лазаришина І.Д., а також інші провідні викладачі.

Оцінювало учасників Журі, до складу якого увійшли експерти з провідних ЗВО України: Житомирського державного технологічного університету, Чернігівського національного технологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування   України, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Миколаївського національного аграрного університету та інших навчальних закладів.

Олімпіада проходила поетапно і складалася із 2-х турів: І тур – включав три рівні: перший і другий - теоретичний, який передбачав надання відповідей на тестові завдання з одним варіантом правильної відповіді та завдань з багатоелементними відповідями; третій рівень – практичні завдання. ІІ тур – носив практичний характер з використанням методу кейсів, де було запропоновано вирішити проблемну ситуаційну задачу.

Студенти НУБіП України показали високий рівень знань з дисципліни «Управлінський облік» та отримали досвід самореалізації, в умовах жорсткої конкуренції, що надихає до професійного зростання та розвитку професійно-особистісних якостей, творчих здібностей, самовираження у майбутній професійній діяльності.

За результатами конкурсного змагання в умовах жорсткої конкуренції Галина Євтушок нагороджена грамотою за оригінальність мислення при вирішенні завдань, а Діана Білодон нагороджена грамотою за креативний підхід до вирішення завдань. Окрім того в загальному заліку за результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» Діана Білодон отримала диплом ІІІ ступеня та комплект міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляд, іншого надання впевненості та супутніх послуг та почесну грамоту Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів.

Дякуємо адміністрації НУБіП України та економічного факультету за довіру й надану можливість представляти університет на Всеукраїнському рівні! Особливі слова вдячності адресуємо Організатору Всеукраїнської олімпіади – Національному технічному університету  «Харківський політехнічний інститут» за проведений захід на високому рівні та гостинний прийом !!!

 

Любов Гуцаленко,

професор кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook