Молоді вчені факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України ‒ учасники наукових пікніків

22 травня 2019, 10:00

Цьогорічні наукові пікніки були присвячені медицині, яка поєднує у собі, певно, усі науки. Програма Медичних пікніків, які відбувалися у День науки, була неймовірно насиченою. Понад 30 команд експериментаторів з різних наукових та освітніх установ руйнувати міфи і стереотипи щодо медицини, показували цікаві досліди та особливості роботи у лабораторії, навчали надавати першу домедичну допомогу, чимало активностей на пікніках були присвячені здоровому харчуванню тощо.

Вже традиційно до участі у святі науки долучились і молоді вчені Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниТак, експозицію кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, що включала різноманітних комах і кліщів, які є переносниками збудників багатьох інфекційних та інвазійних хвороб тварин, а також гельмінтів, які паразитують у різних органах і тканинах організму тварин і людини, представляли доценти Олена Семенко і Марина Галат. До заходу залучились також студентки 2 курсу факультету ветеринарної медицини Оксана Захарова та Анастасія Сизоненко, які поділились з відвідувачами своїми враженнями про майбутню професію та запросили бажаючих вступати до нашого університету. А також відвідувачі мали змогу дізнатися більше про рептилій – змій та хамелеонів. Секретами догляду за ними ділились аспірантка кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Ольга Стець і магістрантка цієї ж кафедри – Анастасія Черненко.

Від факультету ветеринарної медицини кафедру анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка представляв старший викладач Олексій Мельник, який спеціально для даного заходу підібрав експонати з унікального музею кафедри, що виготовлені за методом пластинації.

Марина Галат,
голова Спілки молодих вчених НУБіП України
Катерина Шаванова,
провідний науковий співробітник

Джерело: центральна сторінка сайту НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook