Напередодні дня університету студенти долучились до його історії…

22 травня 2019, 21:10

Відвідування музеїв це завжди цікаво та пізнавально, а особливо в стінах рідного університету. Музей НУБіП України є і навчальним і науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом закладу вищої освіти. Тому студенти з задоволенням завжди відвідують даний відділ. Цього разу відвідувачами були студенти 4 курсу 2 та 3 груп разом зі своїми кураторами, доцентами кафедри фармакології та токсикології Григорієм Бойком та Юлією Палицею.
Екскурсія була проведена відповідальним секретарем Тетяною Чумак, яка ознайомила студентів з експозицією музею. Експозиція представлена 3 частинами, а саме становленню сільського господарства на території України та історії становлення аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.
Екскурсія була проведена дуже цікаво і студенти з великим захопленням знайомилися з історією свого рідного закладу, всіх етапів становлення та відомих його вчених, науковими розробками та досягненнями. Великий інтерес у студентів викликала експозиція музею «Національний університет біоресурсів і природокористування України сьогодні», оскільки вони детально дізнались про досягнення, міжнародні зв’язки та перспективами розвитку кожного факультету та університету в цілому.
Висловлюємо подяку Тетяні Чумак за змістовну та цікаву екскурсію!

Доценти кафедри фармакології і токсикології
Григорій Бойко та Юлія Палиця


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook