ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СТАРШОГО ЛАБОРАНТА КАФЕДРИ ВІКТОРІЮ ПРИС-КАДЕНКО

26 травня 2019 року

26 ТРАВНЯ СВЯТКУЄ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІКТОРІЯ ПРИС-КАДЕНКО, СТАРШИЙ ЛАБОРАНТ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН
ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО

ШАНОВНА ВІКТОРІЄ ОЛЕКСІЇВНО!
Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого щиро вітає Вас з Днем народження і дякує за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння!

Ми знаємо Вас як надзвичайно відповідальну колегу, на плечах якої забезпечення життєдіяльності всієї нашої кафедри. У вас по вінця працьовитості, чуйності, легкості, здорового гумору та жіночої краси. Ви вміло поєднуєте Вашу професійну діяльність із підготовкою до захисту дисертації. Віримо, що цей момент настане якнайшвидше. Працювати з Вами комфортно і приємно, так нехай і Вам трудові будні приносять задоволення в роботі і реалізацію всього задуманого.
Ви – невичерпне джерело енергії і життєлюбства.  Хай дні Ваші завжди будуть вдалими та продуктивними, нехай всі Ваші гроші будуть чесно заробленими, але, при цьому, їх буде достатньо. І нехай робота ні за яких обставин не заважає Вашому особистому життю, а це саме життя нехай буде гармонійним, хай криє в собі багато приємних сюрпризів і щасливих подій. Бажаємо Вам від сонця – тепла, від людей – добра, від друзів – щирості, від кохання – вірності! Нехай завжди будуть здорові Ваші близькі і рідні люди, а щастя у Ваш дім хай приходить без запрошення.

Нехай любов незгасно світить,
Хай доля радісно співа,
Для Вас усі найкращі квіти
І найласкавіші слова.
Бажаєм Вам життя прожити
Без сліз, без горя, без біди.
Нехай воно щасливим буде
Сьогодні, завтра і завжди!

За дорученням колективу завідувач кафедри, професор Віктор Томчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook