Студенти факультету землевпорядкування відвідали найбільшу агропромислову виставку України «Agro2019»

4 червня 2019 року

4 червня 2019 року студенти 1 курсу 2 групи взяли участь в офіційному відкритті ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019».


Участь у заході взяли заступники міністра аграрної політики та продовольства України, представники Верховної Ради України, міністерств України, профільних об’єднань та асоціацій, бізнесу, українські та міжнародні експерти і представники близько 1300 компаній із 15 країн світу.


Студентам особливо сподобалися новинки сільськогосподарської техніки та обладнання, високопродуктивні породи домашніх тварин, сучасні агротехнології, які активно використовуються в усіх галузях сільського господарства.


Приємно було відвідати і павільйон, де представлена Полтавщина, адже майже третина студентів факультету землевпорядкування приїхали на навчання в НУБіП України саме з цього регіону.

Виставка свідчить про невпинну модернізацію аграрного сектору України, проникнення в усі його галузі геоінформаційних технологій, нових високопродуктивних машин, видів сільськогосподарських культур, нанотехнологій, зростання ролі наукового супроводу сільськогосподарської діяльності.

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook