Кафедра управління провела день відкритих дверей для випускників ОС «бакалавр» Житомирського національного агроекологічного університету

2 липня 2019, 12:00
Факультет Землевпорядкування
 
Факультет землевпорядкування та кафедра управління земельними ресурсами постійно відкриті для майбутніх вступників. Так, відбувся черговий запланованих профорієнтаційний захід, який розпочався ще у лютому цього року. Факультет та університет відвідали випускники ОС «бакалавр» Житомирського національного агроекологічного університету.
Організація заходу стала можлива завдяки зусиллям завідувача кафедри, професорки Ольги Дорош, доцента Євгена Бутенка, та зі сторони Житомирського університету – доцента кафедри геодезії та землеустрою Анатолія Кудрика.
На переконання майбутніх студентів, які проявили бажання відвідати факультет землевпорядкування, вищу освіту необхідно здобувати за фахом, адже інженерна освіта за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» є сучасною, перспективною та мультифаховою. До основних напрямів майбутнього працевлаштування за фахом можна віднести геодезію, землеустрій, ГІС технології, земельні відносини, архітектуру та містобудування, агробізнес, будівництво, й найголовніше можливість організувати свій бізнес попередньо отримавши сертифікат інженера-землевпорядника чи геодезиста.
 Впродовж зустрічі абітурієнти відвідали та ознайомились із структурою факультету землевпорядкування та його музеєм, кафедрою управління земельними ресурсами та її науково-педагогічним колективом. Окрім цього, вони здійснили прогулянку мальовничими місцями Голосієва, а саме: Національним природним парком «Голосіївський», ботанічним садом Національного університету біоресурсів і природокористування України, який останніми роками перетворився на «Мекку» відпочинку студентів, викладачів та гостей університету. Також не оминули й приймальну комісію НУБіП України, де мали можливість, з перших уст, отримати інформацію про особливості вступу до магістратури у 2019 році.
 
 
Попри сприятливу професійну атмосферу та насичений день, захід йшов до завершення. Випускники Житомирського національного агроекологічного університету, НПП кафедри, керівництво кафедри обговорили всі важливі питання вступу та особливості навчання в НУБіП за круглим столом.
Цьогорічь на факультет землевпорядкування очікується «гаряча» вступна компанія із серйозною конкуренцією до 3 студентів на місце. А до початку вступної компанії залишились лічені тижні й все менше часу для підготовки до вступних екзаменів. Тому, ми щиро зичимо вступникам успіхів при вступі до лав магістрів, у велику родину студентів НУБіП України!
 
Старший викладач кафедри
Григорій Колісник
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook