Початок вступної кампанії! Запрошуємо до вступу!

3 липня 2019, 13:36
НУБіП, ФВМ

Стартував прийом документів до магістратури денної форми навчання.
 Відбіркові комісії повністю готові до прийому вступників, які мають дипломи бакалавра, спеціаліста, магістра, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. Нагадаю, за освітнім ступенем «Бакалавр» прийом документів відбувається і за державним замовленням, і за умов контракту та триватиме до 26 липня.

 У приймальній комісії кипить робота, адже бажаючих подати документи вистачає. Дехто прийшов із друзями, як випускники бакалаврату факультету ветеринарної медицини Богдан Січкар, Олександр Поліщук, Олександр Прокопович, які хочуть продовжити навчання на рідному факультеті – тільки спеціальності різні. Хтось уподобав «Ветеринарну медицину», а хтось – «Ветеринарну гігієну». Серед основних причин бажання здобути диплом магістра в НУБіП хлопці називають гарну матеріально-технічну базу та кваліфікованість викладачів.

Саме сьогодні проходить і єдине вступне випробовування з іноземної мови для випускників бакалаврату спеціальностей «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Маркетинг», «Менеджмент», «Право», «Інформаційні технології», які хочуть продовжити навчання у магістратурі.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook