Як вижити українському науковцю в умовах жорсткої конкуренції?

14 вересня 2019, 23:40

12 вересня 2019 року на базі Державної науково-технічної бібліотеки України Іриною Тихонковою, яка є представником компанії Clarivate Analytics, був проведений цікавий семінар, присвячений питаням міжнародної співпраці вчених та підготовки спільних науково-дослідних проектів.


Свою доповідь вона присвятила особливостям пошуку та оцінці міжнародної співпраці і грантів за допомогою інструментів Web of Science Group.

Під час заходу пані Ірина розповіда про деталі пошуку міжнародного фінансування наукових досліджень, особливості написання статей для журналів, що індексуються у Web of Science. Також не залишила поза увагою і пошук найефективніших науковців та установ за заданою темою. Прозвучала інформацію і про складові успішного портфоліо науковця та способи представлення власних здобутків.

На наш погляд, проведення таких заходів є вкрай необхідним, бо дозволяє оволодіти особливостями публікації матеріалів у журналах, які індексуються у Web of Science та функціонують у різних континентах світу, знайти однодумців у різних країнах та налагодити тісну співпрацю.

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook