Участь співробітників кафедри у роботі Міжнародної конференції молодих учених "Актуальні проблеми ботаніки та екології"

9 вересня 2019 року
ХНУ ім. В.Н. Каразіна

    6 − 9 вересня 2019 року у м. Харків на базі Біологічної станції ХНУ ім. В.Н. Каразіна (с. Гайдари, Зміївський р-н, Харківська обл.) проходила Міжнародна конференція молодих учених «Актуальні проблеми ботаніки та екології». У роботі оргкомітету конференції взяв участь кандидат біологічних наук, доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Андрій Бабицький.

 

    Розпочалася конференція пленарним засіданням у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна у пятницю, 6 вересня, на якому з вітальним словом виступили декан біологічного факультету ХНУ ім. В.Н. Каразіна доктор біологічних наук, професор Василь Васильович Жмурко та члени оргкомітету.

  

 

    Друга частина пленерного та секційні засідання проходили 7 −9 вересня на базі біостанції ХНУ ім. В.Н. Каразіна, що розташована у с. Гайдари, Зміївського р-ну, Харківської обл. на території Національного природного парку «Гомільшанські ліси». Робота конференції проходила у рамка 5 секцій (1. Альгологія, бріологія, ліхенологія та мікологія; 2. Систематика та флористика судинних рослин; 3. Екологія рослин та фітоценологія; 4. Експериментальна ботаніка та мікологія та 5. Дендрологія, інтродукція рослин та ландшафтна архітектура) на яких обговорено близько 20 наукових доповідей молодих науковців і студентів із різних установ України.

   

   Також на цій конференції молоді дослідники мали змогу взяти участь у майстер-класі з ідентифікації міксоміцетів, який проводив завідувач кафедри ботаніки Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, доктор біологічних наук, професор Дмитро Вікторович Леонтьєв, а також 4 лекторіях, присвячених актуальним аспектам сучасної біологічної науки

  

  

Завідувач кафедри Бойко О.А.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook