Першокурсники вчаться працювати із системою LiveU

24 вересня 2019 року
НУБіП України

 23 вересня журналісти-першокурсники на практичному занятті вивчали роботу системи LiveU, яка використовується для прямого включення та ведення репортажів з місця подій, що може знаходитися у будь-якій точці світу. Студенти ознайомилися з послідовністю підключення системи, етапами контролю та координації роботи всіх задіяних служб.

Дистанційний вихід в прямий ефір телеканалу ZIK медіаекспертки Лариси Дроздової журналісти дивилися в on-line режимі на сайті каналу та безпосередньо з місця подій. Найактивніші журналісти робили відео- та фоторепортажі.

Загалом перше, що привернуло до себе увагу юних журналістів – це сучасне новітнє обладнання LiveU, яке дозволяє виходити в ефір з будь-якої точки планети. Юні журналісти з цікавістю поспілкувалися з оператором, розглянули професійну камеру та інші технічні прилади.

Загалом, першокурсники, які лише декілька тижнів тому почали навчатися у НУБіП, навіть уявити не могли, що з першого місяця навчання одразу поринуть у майбутню професію. Головне, що студенти-журналісти мали можливість отримати стартовий досвід. 

Студентка 1 курсу спеціальності "Журналістика"
Олена Борова
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook