ВІДГУК ПРО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ О.С.ПОЛІЩУКА "HOW TO CONTROL PESTS AND DISEASES"

18 вересня 2019 року

18.09.2019 року відбулося відкрите практичне заняття к. філол. н., доцента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Поліщука О.С. зі студентами першого курсу скороченого терміну навчання спеціальності "Захист рослин" а ауд. 320 к.11 з дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням".
Це заняття відвідали як значна кількість колег кафедри (зав. кафедри, к. філол. н. І.В. Грабовська, к. п. н. І.В. Бут, к. філол. н. А.В. Підпалий, к. пед. н. К.Г. Якушко, ас. Пилипенко Л.Л.), так і група майбутніх філологів з метою ознайомлення з новітніми методами проведення занять з студентами агробіологічних спеціальностей.
На обговорення була винесена тема "How to Control Pests and Diseases", яка несподівано переросла у жваву цікаву дискусію щодо проблем перекладу спеціалізованих текстів опісля активізації пасивного запасу фахової лексики та базових граматичних кліше.
В аудиторній роботі задіяні всі види розвитку іншомовної мовленнєвої активності: аудіювання, читання, письмо, усне монологічне та діалогічне мовлення, роздатковий матеріал та ТЗН.
Нестандартним кроком НПП О.В. Поліщука стало залучення до проведення лінгвістичної вікторини і студентів-філологів, які не сподівалися такої активізації їхньої уваги та переходу від спостерігачів до активних учасників.
Відзначимо також налагоджений контакт викладача з аудиторією та доброзичливу атмосферу заняття.
Побажаємо подальших успіхів, наснаги та творчого злету у проведенні і наступних відкритих занять нашому молодому філологу - доценту кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей О.С. Поліщуку!

І.В. Грабовська,
К.Г. Якушко,
Я.В. Бут

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook