Практичне навчання

НУБіП України

1.1. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія" 

1.2. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу СК агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

Завдання для проходження навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно 

 

 

2. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 2 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"  

Завдання для проходження навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 2 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно 

 

3. Програма навчальної практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 3-4 курсів агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія" 

Завдання для проходження практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 3-4 курсів агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно:

3 курс

Структура і зміст програми практики

Завдання для 1 групи

 Завдання для 2 групи

 Завдання для 3 групи

 Завдання для 4 групи

 Завдання для 5 групи

 Завдання для 6 групи

 4 курс

Зміст та завдання практики

Стандарти на різні види зерна

Методичні вказівки щодо проходження практики

 

 4. Програма виробничої практики та методичні поради з написання звіту для студентів бакалаврів агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

 

5. Програма навчальної практики з дисципліни "Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції" для студентів 1 курсу механіко-технологічного факультету спеціальність 208 "Агроінженерія"

 

6. Програма виробничої (науково-дослідної) практики та методичні вказівки до написання звіту для студентів ОС "Магістр" спеціальності 201 "Агрономія", освітньої програми "Агрономія", вибірковий блок "Виробництво та логістика продукції рослинництва" 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook