Школярі київських шкіл зустрічають викладачів вишів

1 жовтня 2019 року

Лише недавно пролунав перший дзвінок для тисяч першокурсників вишів, а вже освітяни турбуються про набір студентів на наступний навчальний рік.

Не осторонь цієї справи стоїть колектив кафедри педагогіки, який завжди вболіває за вступну компанію. Випускники загальноосвітніх закладів освіти саме зараз мають визначитися із закладом вищої освіти, обрати майбутній фах, а відповідно зробити акцент на вивченні певних навчальних предметів, з яких планують складати ЗНО.

Хотілося б відмітити той факт, що керівництво шкіл, які були відвідані (ЗОШ № 249 м. Києва та школа І-ІІІ ступенів №263 імені Євгена Коновальця), гостинно зустрічали гостей, облаштувавши затишні, комфортні умови для спілкування.

Під час бесіди учням 11 класів розкрито переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, про освітню програму, яка є випусковою по кафедрі педагогіки («Професійна освіта (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)»). Випускникам шкіл повідомлено про особливості професії педагога професійної освіти; які потрібно складати ЗНО, щоб вступити на навчання за цим фахом; про можливість підготуватись до ЗНО через курси, які існують в університеті; предметну олімпіаду, яка щорічно відбувається на весні у закладі вищої освіти тощо. Акцентовано на можливості отримати додаткові бали при вступі в університет на освітню програму та подвійний диплом Поморської Академії у м. Слупську (Польща).

Під кінець зустрічі гості запросили учнів на День відкритих дверей, який цього року в університеті заплановано на 1 листопада.

О. Васюк, професор кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook