Студенти-технологи на сучасному переробному підприємстві

2 жовтня 2019 року

      Співробітники кафедри біології тварин Курбатова Інна Миколаївна, Чепіль Людмила Василівна, Видрик Анастасія Вікторівна разом із студентами 2-го курсу скороченого терміну спеціальності технологія виробництва та переробки продукції тваринництва з метою ознайомлення виробничого процесу 20 вересня відвідали Золотоніський маслоробний комбінат холдингу «Молочний альянс».

    Студенти познайомились з історією розвитку підприємства. На сьогодні молочна продукція комбінату під відомими торговими марками «Златокрай», «Пирятин», «Славія» користується популярністю не лише в Україні, а й далеко за її межами. Твердий сир експортується до Казахстану, суха сироватка – до Африки, Пакистану, Індонезії, Японії, Сирії, Китаю, Голландії, Німеччини. Налагоджуються також поставки крупних партій масла до Китаю. Одним із найбільших останніх успіхів підприємства є сертифікація за стандартом безпеки продуктів харчування FSSC 22000, що підкреслює високу якість продукції та відповідність виробництва усім міжнародним вимогам.

   В рамках екскурсії цехами підприємства, де студентів ознайомили з ключовими виробничими процесами на підприємстві, відвідали приймально-апаратний цех та виробничі цехи з виробництва сухої молочної продукції, сирцех, маcлоцех; на власні очі побачили як відбуваються процеси соління та пакування сиру, як виглядає камера дозрівання сирів; поспостерігали за процесами пакування масла та сухої сироватки тощо.

 

    На закінчення екскурсії студенти взяли участь у дегустації продукції підприємства, під час якої мали змогу продегустувати 2 види масла, 7 сортів твердих сирів та 3 види м’яких сирів.

     Загалом, у студентів залишилось приємне враження про підприємство та його дружню і професійну команду, яка дуже тепло та доброзичливо приймала відвідувачів.

 Доцент кафедри Чепіль Л.В.

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook