Завідувач кафедри педагогіки з профорієнтацією в школах м. Василькова

3 жовтня 2019 року

Завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, доцент Руслан Сопівник відвідав дві школи міста Василькова з профорієнтаційною метою. Нагадаємо, це уже третя школа, яку кафедра педагогіки охопила профорієнтаційною роботою на Васильківщині з початку цього навчального року. Тиждень назад, про переваги навчання на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри педагогіки, Руслан Васильович розповідав учням опорної школи села Путрівка.

1 жовтня 2019 року, за попередньою домовленістю з адміністраціями, відбулись зустрічі з учнями 10-11 класів ЗОШ № 9 м. Василькова та Васильківського академічного ліцею «Успіх». Кількість охоплених профорієнтаційною роботою понад 80 осіб. В ході зустрічі популяризувались переваги педагогічної професії, розкривались особливості навчання в НУБіП України, який є провідним університетом за результатами рейтингу «ТОП - 200» та входить у рійку лідерів столичних закладів вищої освіти.

За результатами проведеного анкетування серед школярів випускних класів, виявилось, що значний їх відсоток зацікавився можливістю навчання в НУБіП України. Також, Руслан Висильович, запросив учнів 11 класів на День відкритих дверей НУБіП України, який відбудеться 1.11.2019 року.

Олександр Кучай, професор кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook