Студенти першого курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів відвідали Національний науково-природничий музей НАН України

7 жовтня 2019, 11:27

     Вступивши до будь-якого університету студент отримує шанс не лише здобути професію, але і можливість всебічного розвитку. Саме тому, студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, які завжди виділялися серед студентства НУБіП України своєю активною життєвою позицією, намагаються використовувати всі можливості, які наддає їм університет та столиця.


   

     Зокрема, студенти 1-го курсу спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» разом із наставниками, викладачами кафедри аквакультури, Дмитром Шарилом та Алевтиною Базаєвою, скористалися можливістю відвідати Національний науково-природничий музей НАН України. Три години, які промайнули непомітно, супроводжувалися розповідями та цікавими фактами від старшого наукового співробітника відділу палеонтології ННПМ НАН України, кандидата біологічних наук Олександр Ковальчука.


      За період перебування в музеї студенти познайомилися з експозиціями древніх тварин та риб, мінералами та гірськими породами, різноманіттям флори та фауни не лише України, а й всіх куточків планети представленими в палеонтологічному, зоологічному, ботанічному та геологічному відділах.

Асистент кафедри аквакультури

Шарило Дмитро

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook