ПРОФОРІЄНТАЦІЯ НА ВІННИЧИНІ

15 жовтня 2019 року

У переддень Покрови (11.10 2019 р.) до ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Пологи Теплицького району Вінницької області завітав її випускник та першокурсник АБФ англомовної групи Віталій Шевченко, який під керівництвом НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Якушко К.Г. якісно провів профорієнтаційну бесіду на предмет можливостей вступу та перспектив навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, запросив юних односельців на День відкритих дверей та навчання на наших підготовчих курсах до складання ЗНО.
Дирекція школи залишилася задоволена бесідою та надала контактну інформацію для подальшої співпраці.
Цікава історія села: вперше в історичних джерелах Пологи згадуються ще в середині XVIII ст. 1887 року тут відбувся організований виступ селян проти виснажливої праці в маєтку поміщика, а 1906 року - страйки наймитів, які вимагали поліпшити умови життя.
1925 року любителі театрального мистецтва навіть створили у Пологах народний театр. Під час Великої Вітчизняної війни тут діяв і партизанський загін.
Варто дізнатися, що в Пологах народився видатний український хімік, академік АН УРСР К. Б. Яцимирський, що свідчить про прагнення пологівців здобути вищу освіту.
Побажаємо всім жителям с. Пологи Теплицького району Вінницької області натхнення, успіхів у всіх справах та плекаємо надію побачити юних пологівців серед студентства гуманітарно- педагогічного факультету НУБіП України.


студент В.В. Шевченко,
ст. викл., к.пед.н. К.Г. Якушко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook