День відкритих дверей на ЕКОНОМІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ!

1 листопада 2019 року

 31 жовтня та 1 листопада 2019 року, вже традиційно, економічний факультет гостинно зустрічав майбутніх випускників шкіл, коледжів та технікумів.

В цьому році на Дні відкритих дверей завітали більше 2 000 представників різних навчальних закладів.

     Розпочали свою подорож гості економічного факультету на зустрічі з ректором НУБіП України Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком. Шановний ректор наголосив, що наш виш – це університет наук про життя, а життя не варто боятися – потрібно постійно йти йому назустріч, підкреслив він.
      Для своїх потенційних абітурієнтів економічний факультет підготував цікаву лотерею, в якій вони могли виграти приємні сюрпризи: один із них - особисте спілкування з Деканом економічного факультету Анатолієм Дібровою. Цього разу щасливицями стали Анна Гудиря - випускниця Бориспілької ЗОШ № 5 та Ковальчук Оксана - випускниця Корсун-Шевченківської ЗОШ. 
 
     Після заходів у центральному корпусі, вже у стінах економічного факультету, декан Анатолій Діброва презентуав саме наш факультет, його історію, можливості та переваги навчання на економічному факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.
   Декан зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і спеціалізаціях, які відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.
 
    Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС. 
    Крім того, студенти мали можливість ознайомитись з матеріально-технічним забезпеченням факультету, зокрема, декан Анатолій Дмитрович розповів та продемонстрував найсучаснішу навчально-наукову лабораторію TOPAS та її програмне забезпеченням, завдяки якому студенти отримають практично-орієнтовані знання, які зроблять студента на ринку праці ще більш конкуретоспроможним.
 
   Голова студентської організації економічного факультету, Антоніна Мусій у своїй доповіді розповіла про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університеті.

  Дуже багато гостей прибули організовано. Цьому сприяє велика профорієнтаційна робота, яку веде університет. А далі всі відправилися на екскурсії до обраних підрозділів.

 

Викладачі кафедри обліку та оподаткування гостинно прийняли майбутніх абітурієнтів, ознайомили з особливостями вступу і навчання на економічному факультеті, презентували лабораторіі кафедри обліку та оподаткування, дали можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в нас, та на власні очі переконатись у правильності вибору навчального закладу та майбутнього фаху.

Бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі до нашого ВНЗ!
                                                                     

                                                                                                                                           Людмила Мельянкова, доцент

кафедри обліку та оподаткування

                                                                                                                                               

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook