Доповідь на тему: «Управління земельними ресурсами та земельний ринок Німеччині» від координатора земельного компонента Німецько-українського агрополітичного діалогу, представника ТОВ BVVG

30 жовтня 2019 року
     На запрошення кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та за сприяння проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD) 30 жовтня 2019 року Кристоф Конрад Гильген – координатор земельного компонента АПД, представник ТОВ BVVG (Федерального товариства з управління та реалізації земель) представив доповідь на тему: «Управління земельними ресурсами та земельний ринок Німеччині», під час якої розкрив роль «держави» (у Німеччині) в управлінні земельними ресурсами, розкрив зміст спеціального дозволу на продаж землі сільськогосподарського призначення, охарактеризував особливості моніторингу ринку землі.
 
 
     Доповідач виділив основні стратегічні цілі приватизації державних земель і сільського розвитку, а також розкрив зміст процедури консолідації земель як важливого інструменту розвитку сільських територій, що передбачає реструктуризацію шляхом об'єднання невеликих, роз'єднаних корисних земельних ділянок і створення великих площ для ефективного обробітку, а також поліпшення освоєння великих територій і їх структури, наприклад, шляхом будівництва нових доріг, шляхів і створення водойм.
 
     
   У цікавій та жвавій дискусії взяли участь студенти і викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.
     Переклад лекції на високому професійному рівні забезпечила Марія Ярошко – експерт з питань аграрної політики, заступник керівника проекту Німецько-український агрополітичний діалог (АПД) при Національній асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України «Дорада», за фінансової підтримки Федерального міністерства продовольства і сільського господарства ФРН.

Тетяна Балановська, професор кафедри

менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook