Запрошуємо долучитися до вебінару від National Geographic Learning на тему «Back to basics: GRAMMAR WITH YOUNG LEARNERS»

22 листопада 2019 року

Шановні колеги та студенти!

Запрошуємо вас долучитися до безкоштовного вебінару від National Geographic Learning на тему «Back to basics: GRAMMAR WITH YOUNG LEARNERS», що відбудеться 22 листопада 2019 року о 16 годині.
Спікером виступить Діана Головань, сертифікований CELTA and IHYLTC викладач, консультант тренінгового центру “Лінгвіст”, яка створила систему професійного вдосконалення вчителів іноземної мови на основі програми «Рамки безперервного професійного розвитку вчителів іноземних мов», розробленої Британською Радою спільно з МОН України та Cambridge English Teaching Framework.
Годинний вебінар буде присвячено проблемам викладання граматики англійської мови та ефективним засобам формування граматичних навичок з урахуванням індивідуальних та вікових особливостей студентів та учнів.
Маємо надію, що даний вебінар зацікавить не лише викладачів, а й студентів, що вивчають англійську мову.

Більш детальну інформацію та зареєструватися ви можете за посиланням:

https://linguist.ua/news/vebinar-vid-national-geographic-learning-/?fbclid=IwAR2zr_15lYiGxQUTzqq3MI8ZE-VyyT-tfsqtnI5uW_vkMuizrz70aAvBM3k

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook