Профорієнтація як засіб формування компетентностей в учнів: налагоджуємо співпрацю кафедри з закладами загальної середньої освіти

15 листопада 2019 року

З метою проведення профорієнтаційної роботи серед школярів, асистент кафедри педагогіки Оксана Гончарук відвідала ЗЗСО № 235 ім В.Чорновола м. Києва. Дякуючи керівництву школи, відбулась організована зустріч з учнями 11 класу, які нині стоять на порозі прийняття важливого рішення – вибір майбутньої професії!

Ознайомившись з перевагами навчання в НУБіП України та можливостями подальшого працевлаштування, майбутні абітурієнти особливо активно цікавились спеціальностями гуманітарно-педагогічного факультету. Потенційним майбутнім педагогам професійного навчання сподобалась перспектива навчання за програмою подвійних дипломів, а також можливість реалізувати себе через надзвичайно велику та різноманітну кількість творчих колективів та спортивних секцій університету.

Надалі Оксана Гончарук взяла участь у засіданні педагогічної ради освітнього закладу на тему «Профорієнтація як засіб формування компетентностей в учнів». На засіданні було піднято питання необхідності орієнтації учнів на майбутню професію, ознайомлення з її особливостями і перспективами.

У педраді взяли участь учні старших класів, представники інших закладів освіти та педагогічний колектив школи. Було обговорено питання проведення майбутніх спільних заходів (семінарів та науково-практичних конференцій, підготовка та написання дослідницьких робіт школярами, проведення зустрічей вчителів школи та науково-педагогічних працівників кафедри з метою обміну педагогічним досвідом тощо) та перспективи подальшої співпраці.

Дякуємо керівництву, педагогічному колективу та учням школи за доброзичливий прийом та запрошуємо усіх бажаючих 22 листопада на День відкритих дверей до НУБіП України!

асистент кафедри педагогіки
Оксана Гончарук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook