Фінальний етап підготовки магістерських робіт – постерна конференція на механіко-технологічному факультеті

15 листопада 2019, 23:21
МТФ

   Студенти магістратури 2-го року навчання механіко-технологічного факультету спеціальності «Агроінженерія» представили результати своїх досліджень на фінальному етапі підготовки магістерських робіт до захисту в рамках постерної конференції, яка пройшла 14 листопада 2019 року. Серед виступаючих були і 16 студентів магістерської програми «Технології і техніка в тваринництві».
   Оцінку якості доповідей та рівень науково-професійної підготовки магістрів проводила комісія у складі декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича, заступників декана з навчальної та виховної роботи механіко - технологічного факультету Ігоря Сівака та В’ячеслава Братішка, доцента кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка Володимира Оніщенка, доцента кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту Олександра Надточія, доцента кафедри механізації тваринництва Олега Заболотька та завідуючого кафедри механізації тваринництва Василя Хмельовського.

 

   
   Конференція проходила у формі діалогу між доповідачем, комісією та студентами, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою всіх учасників. Особливо цінним є те, що багато представлених магістерських робіт мають практичну цінність для сучасного розвитку агропромислового комплексу нашої держави.

  
 

   Підводячи підсумки конференції комісія зазначила, що у 2019 році студенти магістратури були активними учасниками Міжнародних наукових конференцій, Всеукраїнських олімпіад, конкурсу наукових доповідей студентів, аспірантів та молодих вчених.
    Рівень, на якому була проведена конференція, свідчить про високу теоретичну та практичну підготовку студентів механіко-технологічного факультету та, зокрема, студентів магістерської програми
«Технології і техніка в тваринництві».

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook