Відбулася відкрита лекція з дисципліни "Організація ресторанного господарства" професора І.В. Левицької

28 листопада 2019 року
28 листопада 2019 року в аудиторії 228, 10 корпусу професором кафедри аграрного консалтингу і туризму Інною Ванадіївною Левицькою було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, спеціальності 242 «Туризм», 2 курсу на тему: «Основи технологічного процесу обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства». Тема лекції відповідає програмі навчальної дисципліни, зміст повністю розкриває тему та основні питання лекції.
На лекції були розглянуті питання щодо комплексу послуг закладів ресторанного господарства, характеристики технологічного процесу обслуговування споживачів в закладах, класифікації методів самообслуговування споживачів  та обслуговування споживачів офіціантами.
Виклад лекційного матеріалу супроводжувався презентацією. Матеріал подавався логічно і доступно. На занятті були присутні: завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму, д.е.н. Д.І. Басюк, а також професорсько-викладацький склад кафедри: професори, д.е.н. Т.Д. Кальна-Дубінюк  та С.В. Бардаш доценти, к.е.н. І.П. Кудінова та С.І. Мосіюк.
Студенти та присутні викладачі позитивно оцінили зміст проведеного лекційного заняття, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії та логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.
 
Дарія Басюк, 

завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook