Відбулося засідання студентського науково гуртка «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій» на тему Землевпорядне забезпечення просторового розвитку населених пунктів у вигляді пр

15 листопада 2019 року
кафедра землевпорядного проектування

     15 листопада 2019 року відбулося чергове засідання студентського науково гуртка «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій», де активно обговорювалися теми доповідей підготовлених гуртківцями на тему Землевпорядне забезпечення просторового розвитку населених пунктів у вигляді презентацій.


     Заслуховувалися і зацікавили гуртківців і дослідження на неординарні теми: Проблеми ціноутворення при виконанні робіт із землеустрою та оцінки земель; Удосконалення інформаційного забезпечення просторового планування в Україні; Кадрове забезпечення землеустрою, топографо-геодезичної діяльності та оцінки земель в Україні; Моделювання показників загальнонаціональної нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та інші.


     Також керівник гуртка, Кустовська Оксана, проінформувала про цікавий захід, який відбудеться 27-28 листопада 2019 року: ювілейну конференцію «30 років інформаційного моделювання в CREDO», у програмі, якої:
27 листопада провідні фахівці компанії «CREDO-DIALOGUE» виступлять на тематичних секціях «Геодезія», «Проектування», «Геологія» і «Гірництво». Місце проведення – вул. Хрещатик 7/11;
     28 листопада – пройдуть майстер-класи по обробці даних лазерного сканування для проектно-вишукувальних завдань в CREDO 3D СКАН з проектуванням ремонту на хмарі точок. Місце проведення – ДП «ДерждорНДІ».
Кожен підкреслив багато корисного для себе.


Староста гуртка Кольоса Марина

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook