Магістри факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали Українську лабораторію якості і безпеки продукції АПК

11 грудня 2019 року

 Магістри 1 року навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології в рамках вивчення дисципліни «Інструментальні методи аналізу» відвідали Українську лабораторію якості і безпеки продукції АПК (УЛЯБП АПК).

Старший науковий співробітник відділу науково-організаційної і навчально-методичної роботи Володимир Шапошнік охарактеризував основні найрізноманітніші напрями діяльності УЛЯБП АПК,  розповів про  види аналізів рослинної та тваринної продукції.

Студенти ознайомились з роботою Відділу моніторингу безпеки продукції АПК, a саме з сектором хроматографічних та спектральних досліджень,  відділом моніторингу якості продукції АПК.  Працівники відділу розповіли про те, які аналізи насьогодні роблять за допомогою  сучасних хроматографів, спектрофотометрів та іншого обладнання.

 У відділі молекулярно-біологічних досліджень студентам розповіли про дослідження вмісту генетичних модифікацій рослин методом полімеразної ланцюгової реакції в реальному часі.

 

 

 Екскурсія проходила активно, студенти мали безліч питань, одним з основних було про можливість влаштування на роботу до відділів УЛЯБП АПК.

Висловлюємо вдячність за сприяння в організації екскурсії директору УЛЯБП АПК НУБіП Валерію Ушкалову.

 

Янсе Л.А., Бородай В.В.,

доценти  кафедри

екобіотехнології та біорізноманіття

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook